Přeskočit na hlavní obsah

Sraženiny v lidech po očkování

Poměrně dlouho už kolují zprávy o tom, že mnoho lidí dnes umírá s novým symptomem, který ještě před třemi lety nebyl znám. Cévy těchto nešťastníků jsou ucpané podivným typem bílé elastické sraženiny, desítky centimetrů dlouhé. Po vytažení a omytí zůstává bílá, poměrně pevná a elastická, konsistencí připomíná vařené chapadlo chobotnice.

Těchto sraženin si začali všímat především balzamovači, zaměstnanci pohřebních ústavů, jejichž úkolem je tělo zemřelého částečně konzervovat tak, aby mohlo být před pohřbem vystaveno v rakvi. Součástí procesu balzamování je nahrazení krve zemřelého formaldehydem, což pochopitelně nejde, pokud jsou cévy ucpané bílými sraženinami. Balzamovači tyto „špunty“ vytahují, a proto se o nich ví.

Asi 20 % všech zemřelých v Kanadě a USA tyto záhadné sraženiny vykazuje, ačkoliv před rokem 2020 je nikdo neviděl.  Existují stovky, možná tisíce těchto sraženin, které si zaměstnanci pohřebních ústavů a pozůstalí po zemřelých archivovali pro budoucí soudní spory.

Za normálních okolností by byl objev nové nemoci senzací, ale stal se přesný opak - snaha zamlčet, mlžit a označovat za dezinformaci. A to i přesto, že jsou tu důkazy.

Celá kauza explodovala v přímém přenosu ve třech videích Johna Campbella (zde) a díky dlouhému rozhovooru s Tomem Havilandem.

Na The Forgotten Side of Medicine si můžete přečíst článek o těchto záhadných bílých sraženinách, včetně videa ukazujícího vytažení jednoho exempláře z jugulární žíly zesnulého. Stejný autor se v dalším článku zamýšlí nad tím, čím by tyto sraženiny mohly být způsobeny, a soustředí se na možnou roli spike proteinu při tvorbě chybně složených bílkovin zvaných amyloidy. Další informace jsou ke zhlédnutí na „The HighWire“ a o problému začala také psát britská HART group.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Plevel? Jde to i bez RoundUpu

Glyfosáty jsou problematické kvůli podezření z karcinogenity, jsou jedovaté pro vodní organismy a zřejmě přispívají k tzv. syndromu zhroucení včelstev. Proto je vhodné používat na likvidaci plevele dostupné alternativy.