Přeskočit na hlavní obsah

Řetězový e-mail Hra s čísly nefunguje

Matematika je věda zabývající se z formálního hlediska kvantitou, strukturou, prostorem a změnou.  Název vychází z řeckého mathématikos (milující poznání) a mathéma  (věda, vědění, poznání). Pokud jí porozumíte, pochopíte určité procesy, nad kterými jiní kroutí lavou a považují je za velkou záhadu.

Asi vám také skončil v minulosti e-mail s tímto textem. Původně ho vydal deník Blesk. Ke mně se v minulosti také dostal, ale až nyní jsem si ověřil, zda funguje. Nevím, jak vám, ale mě fakt nevyšel můj věk. Vyšlo mi mnohem méně. Dumám nad tím, zda to náhodou není věk, na kolik se cítím. To by pak odpovídalo 😀

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Plevel? Jde to i bez RoundUpu

Glyfosáty jsou problematické kvůli podezření z karcinogenity, jsou jedovaté pro vodní organismy a zřejmě přispívají k tzv. syndromu zhroucení včelstev. Proto je vhodné používat na likvidaci plevele dostupné alternativy.