Přeskočit na hlavní obsah

Co obsahuje vakcína? Nastudujte si příbalový leták!

Plánujete očkovat sebe nebo své dítě? Já jsem neočkovaný 40 let žádnou vakcínou, opravdu žádnou...ani TBC, ani žloutenka, ani tetanus..prostě nic! Stýkám se s nemocnými, stýkám se s cizinci...A žiju! Otázkou je, zda bych žil takhle v pohodě, pokud bych do sebe nechal píchnout něco, u čeho si málokdo sotva přečte příbalový leták. 

Příbalové letáky vakcín jsou doslova hororové čtení. A proto ho lékaři raději ani neukazují. Každopádně by je měli mít dokonale nastudované, když vám hodlají do těla vpravit něco, co sám výrobce považuje za rizikové a nežádoucí. Anebo, zkuste položit lékaři tyhle otázky. Bude znát odpovědi?
A chcete je znát i vy? Tak si vyžádejte příbalový leták konkrétní vakcíny a čtěte. Tipnu si, že pak pochopíte antivaxery.

Zeptejte se svého lékaře, jestli vakcína obsahuje MRC-5 

Všechny vakcíny tento nebo podobně značený sajrajt obsahují! Jedná se o embryo buňky a další cizi DNK. Jednoduše řečeno je to látka, níž vakcína byla pomnožena (ostatně to se právě dočtete v příbalovém letáku) Jde o lidské buňky embryí z potratových klinik! 

Zeptejte, zda existuje po vakcinaci možnost „latrogenní reakce“ 

Zeptejte, zda existuje po vakcinaci možnost „latrogenní reakce“, to znamená nežádoucí reakce způsobené mnoha sloučeninami léků, které se kumulují ve vašem těle. Ta možnost existuje vždycky a kdyby lékař tvrdil že ne, tak lže!

Všechny příbalové letáky vakcín si můžete nastudovat předem. Zajímavé je, že některé jsou uvedeny včetně složení a u jiných je uvedeno, že jde o verzi pro veřejnost a informace o konkrétním složení postrádají. Už tohle by ve mě vyvolalo myšlenku, že se něco snaží zatajit. Je jen na každém z nás, co ke svému tělu dovolíme. Já od cizích nedovolím svému tělu nic.

  ZDE VŠECHNY PŘÍBALOVÉ LETÁKY VAKCÍN

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Plevel? Jde to i bez RoundUpu

Glyfosáty jsou problematické kvůli podezření z karcinogenity, jsou jedovaté pro vodní organismy a zřejmě přispívají k tzv. syndromu zhroucení včelstev. Proto je vhodné používat na likvidaci plevele dostupné alternativy.