Přeskočit na hlavní obsah

Anunnaki a naše genetická modifikace

Anunnaki přišli na zem, aby nás zde stvořili. Jsou tedy těmi pravými bohy, ke kterým bychom měli vzhlížet. Pozůstatky z nich má ještě 15% populace na zemi, převážně Evropané. Poznáte je podle krve, konkrétně faktoru RH-, tedy negativním krevním faktoru. Tito lidé jsou přímými potomky Anunaki. Nelze je klonovat. Negativní krevní faktor mají pouze oni, nikde v přírodě ho žádné jiné bytosti nemají.
Tito lidé jsou inteligentní, zodpovědní, féroví a neubližují.

 

 

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Plevel? Jde to i bez RoundUpu

Glyfosáty jsou problematické kvůli podezření z karcinogenity, jsou jedovaté pro vodní organismy a zřejmě přispívají k tzv. syndromu zhroucení včelstev. Proto je vhodné používat na likvidaci plevele dostupné alternativy.