Přeskočit na hlavní obsah

Paraořechy nebo naše české vlašské?

Nemusíme kupovat drahé para ořechy, ale jíst vyváženě. Nám stačí lískače, vlašské ořechy, kvalitní oleje, český kapr a přestat pít alkohol.

Než se k nám paraořechy dostanou kontejnerem lodní přepravy, chytnou plísně, což způsobí jejich toxicitu. Na trhu nenajdeme moc kvalitních surovin tohoto druhu.

Ale kolem nás je dost stromů, na kterých zdarma rostou ořechy vlašské, které stačí pouze sebrat!

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kyselina askorbová - výroba je hnus

Věděli jste, že asi 96 % produktů s vitamínem C dostupných v Evropě je obvykle krystalická kyselina askorbová, syntetizovaná v továrnách na Dálném východě z americké dextrózy, která se velmi špatně vstřebává? Proto když céčko, tak jedině v přírodní levotočivé formě.

Pravda o antibiotikách

Model virů je nefunkční a v širším měřítku také model teorie choroboplodných zárodků (bakterií). Ukážeme si několik největších vědeckých klamů, které jeden z korunovačních klenotů lékařského systému obklopují. Jak lékaři vědí, že antibiotika fungují? A víte, co je nejhorší? Že v tom figurují Rockefellerovy peníze! Slovo antibiotikum pochází z řeckého „anti“ a „bios“, což v překladu znamená „proti životu“, což vám může napovědět něco o původu této skupiny léčiv, jenž vychází z teorie choroboplodných zárodků a boje proti mikrobům. Studenti medicíny se často učí slavný příběh skotského lékaře Alexandra Fleminga , který v roce 1928 v Londýně zkoumal růst bakterií Staphylococcus aureus na kultivačních miskách. Jednu z kultivačních misek nechal během své dovolené odkrytou a když se vrátil, zjistil, že je kontaminovaná modrozelenou plísní. Poté si všiml, že bakterie okolo plísně nerostou, a usoudil, že plíseň vylučuje látku, která bakterie ničí. Fleming ji nazval penicilin a n...

První případ postmortální studie u pacienta očkovaného proti SARS-CoV-2

V roce 2021 vyšel odborný článek, který popisoval úmrtí člověka, který zemřel po aplikaci vakcíny proti covidu. Článek jsem přeložil a můžete tedy nyní nahlédnout do vědeckých detailů, abyste si uvědomili, že nechat si do sebe píchnout něco, o čem se nic neví, je doslova šílenost!