Přeskočit na hlavní obsah

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Vědci zjistili, že čtyři a více šálků kávy denně bylo spojeno s 19% snížením rizika IBS, zatímco 0,5 až 1 šálek denně byl spojen se 7% snížením rizika. Tyto výhody jsou nejspíše spojeny s kofeinem, protože vědci nezaznamenali stejný přínos u kávy bez kofeinu.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Rada čínského profesora při mozkové příhodě

Abyste mohli poskytnout rychlou a účinnou první pomoc při mozkové příhodě někoho, koho to potká poblíž vás, mějte doma injekční stříkačku nebo jehlu. Tímto zvláštním a netradičním způsobem můžete  zachránit postižené mozkovou mrtvicí. Návod si přečtěte pozorně. Nikdy totiž nevíte, komu ještě může pomoci a čí život na vás závisí.