Přeskočit na hlavní obsah

Cože, neznáte ultrazvukový kartáček?

Pokud si chcete dopřát nejkvalitnější a přitom nejšetrnější čištění zubů na světě, pak si pořiďte ultrazvukový kartáček EMAG EMMI-DENT. Zajistí 100% čistá ústa bez poškození třením a je 100% bezpečný pro vaši sklovinu a dásně. 

Chrání zubní krčky před obnažením, je dokonale účinný proti špatnému dechu a co je důležité, přitom v praxi těžko zpočátku proveditelné - není třeba mechanického kontaktu s čištěným zubem!

Já jsem si ho pořídil loni. Nadělil jsem si ho k Vánocům. Nejprve jsem si myslel, že je to blbost, že to prostě bez klasického drhnutí nejde. Ale je fakt bezva a to, co jsem zde napsal, k němu sedí. Jenom si je potřeba zvyknou, že se víc sliní a že je to trochu nuda jen tak stát s ním v ruce a nešmrdlat s ním po zubech.

Jo a určitě si k němu pořiďte i speciálně určené zubní pasty. Bez nich to není ono.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Mikroplasty v tělíčkách dětí!

Zdraví a vývoj dětí ohrožují mikroplasty . Podle německých odborníků je situace nebezpečná . Kde se v organismu berou a co je jejich příčinou?

Proč NEodměňovat děti sladkostmi?

Není pochyb o tom, že nadměrná konzumace cukru škodí. Omezovat jakékoliv doslazování je jedním z mála doporučení, na kterém se už shodují zdravotníci celého světa. Přesto se u nás v mnoha školkách běžně odměňuje sladkostmi, ve školách děti dostávají slazené čaje nebo mléka a v nemocnicích najdete na chodbách automaty s limonádami. Vrcholem šílenství jsou pak lékaři a zubaři, kteří po ošetření nabízejí bonbón.