Přeskočit na hlavní obsah

Cože, neznáte ultrazvukový kartáček?

Pokud si chcete dopřát nejkvalitnější a přitom nejšetrnější čištění zubů na světě, pak si pořiďte ultrazvukový kartáček EMAG EMMI-DENT. Zajistí 100% čistá ústa bez poškození třením a je 100% bezpečný pro vaši sklovinu a dásně. 

Chrání zubní krčky před obnažením, je dokonale účinný proti špatnému dechu a co je důležité, přitom v praxi těžko zpočátku proveditelné - není třeba mechanického kontaktu s čištěným zubem!

Já jsem si ho pořídil loni. Nadělil jsem si ho k Vánocům. Nejprve jsem si myslel, že je to blbost, že to prostě bez klasického drhnutí nejde. Ale je fakt bezva a to, co jsem zde napsal, k němu sedí. Jenom si je potřeba zvyknou, že se víc sliní a že je to trochu nuda jen tak stát s ním v ruce a nešmrdlat s ním po zubech.

Jo a určitě si k němu pořiďte i speciálně určené zubní pasty. Bez nich to není ono.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Plevel? Jde to i bez RoundUpu

Glyfosáty jsou problematické kvůli podezření z karcinogenity, jsou jedovaté pro vodní organismy a zřejmě přispívají k tzv. syndromu zhroucení včelstev. Proto je vhodné používat na likvidaci plevele dostupné alternativy.