Přeskočit na hlavní obsah

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.


Často se setkáte s tím, že výrobce uvádí ve složení hydrolyzát kolagenu. Vy samozřejmě nemusíte zcela přesně tušit, o co jde. Jedná se v podstatě o bílkovinu získanou z hovězích nebo vepřových "zbytků", tedy kůží, ocásků nebo kostí a kližek. Tato bílkovina, ač je hydrolyzovaná, má velmi malou využitelnost okolo 25 %, stejně jako velmi špatnou stravitelnost, kterou doprovází pocit těžkého žaludku, křeče v žaludku a plynatost. To je něco, co jistě nepotřebujete. Výrobce se tímto snaží pouze "uměle" navýšit množství proteinu v přípravku za pomoci nekvalitní bílkoviny.

Pokud tedy vybíráte vhodný produkt, zapomeňte na každý, který na sobě uvádí, že obsahují hydrolyzovaný kolagen. Jedná se o největší "šunt", který můžete nakoupit. Pokud jde o HYDRÁT KOLAGENU, tak to je úplně jiná kategorie v podobě tropokolagenu získávaného z rybích kůží. Doslova Ferrari, které má naopak vstřebatelnost maximální. Více se o něm můžete dočít na www.tropokolagen.cz a také jaká je technologie výroby hydrátu kolagenu.

Produkty s hydrátem kolagenu

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Jedovaté Goji

Věděli jste, že plody goji obsahovaly devět let zakázaný přípravek na hubení hmyzu? Je to sice už stará záležitost, ale otázkou je, zda kontroly této superpotraviny stále probíhají.