Přeskočit na hlavní obsah

Hvězda mezi onkology radí: 10 tipů na dlouhověkost

David Agus vydal soupis rad, který vás vystřelí mezi zdravé lidi! Jako zastánce genového testování v rámci prevence je hvězdou mezi americkými onkology.

1. V neděli se pořádně vyspěte!
Lidské tělo má jisté návyky, kterým škodí stres, s nímž se většina z nás denně potýká. Psychické  zatížení je také jedním z hlavních předpokladů pro vznik nemoci. Pokud tedy během pracovního týdne vstáváte brzy ráno, tělo se pot řebuje zotavit. S touto nedělní rezervou si organismus vystačí minimálně do středy.

2. Vždy jezte ve stejnou dobu!
I když by vaše jídlo mělo představovat pouhé jablko, i tak si ho dejte! Studie jasně ukazují, že lidé, kteří mění časy, kdy jedí, mají až o 80 procent vyšší předpoklad pro vznik cukrovky.

3. Zbavte se nepohodlných bot!
Ženy mají pot řebu nosit vysoké po dpatky za každou cenu. Jakmile je ale za čnou bolet nohy, měly by se jich okamžitě zbavit. Důvodem je fakt, že tato bolest má za následek bolestivé záněty, které mají často smrtelné následky! Například se zvyšuje riziko vzniku rakoviny, srde čních onemocnění a Alzheimerovy choroby.

 

4. Cvičte maximálně hodinu denně!
Pohyb je zdravý, ale ne pokud se jedná o nadměrné cvičení. Jakmile cítíte bolest, přestaňte. Svaly na stehnech jsou sice fajn, pokud chcete běžet maraton, ale ne ve chvíli, kdy hrozí, že tím vaše zdraví utrpí.

5. Neseďte celý den!
Pokud prosedíte většinu dne, má to neblahé následky na váš metabolismus. Když sedíte pět hodin denně, je to jako byste vykouřili krabičku cigaret. I když musíte být v práci, snažte se alespoň při telefonování chodit. A když chcete kolegům něco sdělit, nepište jim e-mail, ale řekněte jim to osobně.

6. Každý den si dopřejte dezintegrovanou chlorellu!
Jsou v ní obsaženy všechny látky, které tělo regenerují, doplňují potřebné a udržují střevo v rovnováze. Proč právě dezintegrovanou, zjistíte na www.chlorellasp.cz

Queen Euniké Red 90 tablet lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Queen Euniké Blue 90 tablet lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

7. Nejezte čerstvou zeleninu ze supermarketu!
Většina vitaminů je obsažena ve hluboce zmraženém ovoci či zelenině. Stejně tak v pokrmech, které jsou zmraženy šokem (např. ryby jsou pak bez ledových krystalků, které je jinak znehodnocují)

8. Vyhoďte mixéry a lisovače na ovocné šťávy!
Kolik ovoce se ve jde do sklenice? Dost. A teď hádejte: skutečně chce vaše tělo sníst deset mrkví najednou? Ne řekl bych. Ovocné šťávy jsou kalorické bomby, které navíc při styku s kyslíkem ztratily většinu živin.

9. Výtahům se vyhněte jako čert kříži!
Výtahy jsou asi jedny z nejméně zdravých vynálezů všech dob. Použijte raději schody. Navrhoval bych , aby za používání výtahů společnosti platily. A když už jsme u toho, měli by také zajistit parkoviště, které je daleko od kanceláře.

10. Pravidelně pijte červené víno!
Sradostí si ho dopřejte klidně i pětkrát týdně. Je výborné pro vaše srdce a cévy.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Jedovaté Goji

Věděli jste, že plody goji obsahovaly devět let zakázaný přípravek na hubení hmyzu? Je to sice už stará záležitost, ale otázkou je, zda kontroly této superpotraviny stále probíhají.