Přeskočit na hlavní obsah

Česká Power Hardrocková kapela Insignie představuje dosud své nejpovedenější EP Z Popela

Byly to těžké časy, velké výměny členů, spousta dřiny. Výsledkem je hudební počin, kterým se kluci z Insignie chtějí více přiblížit svým fanouškům.
EP Z Popela obsahuje skladby - 1683 (intro), Mé jméno je Lev, Bushido, Pan RnR, Srdce Zatvrzelý a  Z Popela.
CD vznikalo ve čtyřčlenné sestavě - Pepa Štýcha - zpěv, Martin Rýgl - kytara, Dan Kovanda - basová kytara, Miloš Smetáček - bicí, která v současné době je po výměně bubeníka.
Mixu, masteru a celé produkci se ujalo AB Records ze Škrdlovic na Vysočině a na celém zvuku alba je to znát.
„EP Z Popela je určitě to nejlepší, co jsme kdy vydali“, zhodnotili kluci z Insignie.


 

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč NEodměňovat děti sladkostmi?

Není pochyb o tom, že nadměrná konzumace cukru škodí. Omezovat jakékoliv doslazování je jedním z mála doporučení, na kterém se už shodují zdravotníci celého světa. Přesto se u nás v mnoha školkách běžně odměňuje sladkostmi, ve školách děti dostávají slazené čaje nebo mléka a v nemocnicích najdete na chodbách automaty s limonádami. Vrcholem šílenství jsou pak lékaři a zubaři, kteří po ošetření nabízejí bonbón.

Je zdravější ovesné nebo kravské mléko?

V rámci průzkumu vědci zkoumali 237 rostlinných mléčných výrobků od 23 různých výrobců. Poté porovnali výživové hodnoty, minerály, vitamíny a stopové prvky rostlinných mlék s hodnotami kravského mléka. Výsledek pak překvapil i samotné výzkumníky.