Přeskočit na hlavní obsah

Česká Power Hardrocková kapela Insignie představuje dosud své nejpovedenější EP Z Popela

Byly to těžké časy, velké výměny členů, spousta dřiny. Výsledkem je hudební počin, kterým se kluci z Insignie chtějí více přiblížit svým fanouškům.
EP Z Popela obsahuje skladby - 1683 (intro), Mé jméno je Lev, Bushido, Pan RnR, Srdce Zatvrzelý a  Z Popela.
CD vznikalo ve čtyřčlenné sestavě - Pepa Štýcha - zpěv, Martin Rýgl - kytara, Dan Kovanda - basová kytara, Miloš Smetáček - bicí, která v současné době je po výměně bubeníka.
Mixu, masteru a celé produkci se ujalo AB Records ze Škrdlovic na Vysočině a na celém zvuku alba je to znát.
„EP Z Popela je určitě to nejlepší, co jsme kdy vydali“, zhodnotili kluci z Insignie.


 

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Jedovaté Goji

Věděli jste, že plody goji obsahovaly devět let zakázaný přípravek na hubení hmyzu? Je to sice už stará záležitost, ale otázkou je, zda kontroly této superpotraviny stále probíhají.