Přeskočit na hlavní obsah

Život uprchlíka od Čecha, který to zažil

Jistý muž byl na církevním zájezdu v Izraeli a v autonomních palestinských oblastech. Byl to krásný  zájezd, poznávání svaté země a historických míst Bible. Nejvíce ho dojalo, že slovo Češi je v Izraeli slovo kouzelné, Izrael nás má opravdu velmi v oblibě a díky tomu nebyl celý zájezd ani jednou kontrolován. Zájezd tomuto českému muži zároveň otevřel oči v otázkách uprchlické krize, jelikož navštívil oblasti na území Palestiny, kde se nachází mnoho uprchlických táborů. BYL NAPROSTO V ŠOKU!

Na zdech byly načmárány hákové kříže, uprostřed ulice se zrovna konaly hovězí jatka a všude špína a nepořádek. Uprchlické tábory byly velmi odlišné, nějaké se podobaly luxusním hotelům a některé  pavilónu opic.
Chvíli jste mohli mít dojem, že je tam těžká chudoba, ale ten dojem byl mylný. Ta špína a nepořádek není otázkou peněz, ale otázkou mysli, jim to prostě nevadí. Navíc uprchlické tábory jsou tučně   sponzorovány OSN. Život uprchlíka není tak těžký, jak nám zde vsugerovávají sluníčka, uprchlíci se mají lépe než většina Evropanů.

Život uprchlíka v Palestině:

§ žádné zákony pro něj neplatí, protože je jako uprchlík nemusí znát

§ pokud provede něco nezákonného – třeba i znásilnění, tak hádejte, co se mu stane…něco podobného, jako když u nás nezletilý vykouří cigaretu

§ ačkoliv je nabídka práce, tak většina uprchlíků nepracuje…Proč? Vždyť vše zaplatí OSN

§ silná většina uprchlíků jsou muslimové, tudíž mají právo na všechny církevní a duchovní procedury…hádejte, kdo to platí, můžete třikrát

§ v případě, že potkají Izraelce, tak neváhají ani sekundu a použijí všech možných prostředků, aby ho zabili, čím brutálněji, tím lépe

§ vynikají ovšem v mnoha věcech, během minuty dokážou sestrojit Molotovovův koktejl, který umí skvěle používat

§ skvěle umí provozovat jatka, nejlépe brutálně a veřejně, aby každý viděl, jací jsou to šikulové

§ stravování mají lepší než v českém Grandhotelu Pupp, každých 14 dní fasují metrákové zásoby   delikátního jídla – převážně skopové maso na všechny různé způsoby, popř. hovězí, či drůbeží…dost záleží na tom, jak právě mají mlsný jazýček

§ samozřejmě také musí dostat kapesné na zmrzlinu – 10 dolarů denně

§ ošacení mají stylové, většinou vyřazené outlety z obchodů, žádné druhořadé ani secondhandové zboží

§ na vzdělání, kulturu a cestování mají právo…stačí otevřít ruce a říct částku 

§ mají vlastní nemocnice se špičkovým vybavením

§ v případě, že se poblíž nachází nějaká památka, či historický komplex (např. Šalamounovy bazény v Betlémě), tak ji velmi rádi zkulturní svým stylem, ke svému umění potřebují hlavně odpadky

§ v případě, že se uprchlík rozhodne postavit svůj vlastní dům, tak nepotřebuje žádné povolení (jako ostatní), ale může si svévolně stavět, kde chce a jak chce…na vlastní bydlení dostane samozřejmě
dotaci, ale i tak toho využije velmi zřídka, jelikož by ztratil statut uprchlíka, což by se mu nevyplatilo

Ačkoliv Miloše Zemana nemá muž příliš v oblibě, tak jeho vztah k Izraeli a odpor k Palestině je úžasný, v Izraeli je velmi váženou osobou.
Nejvíce nyní Izraeli pomůžeme, když mu vyjádříme podporu a distancujeme se Palestinců (Filištinů) a hlavně nebudeme přijímat tyto ekonomické vyčůránky.

Pokud vás ale opravdu tíží srdce, že chcete mermomocí na podobné účely finančně přispět, tak doporučuji házet peníze do záchoda, spláchnutí vyjde levněji než poštovné.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Jedovaté Goji

Věděli jste, že plody goji obsahovaly devět let zakázaný přípravek na hubení hmyzu? Je to sice už stará záležitost, ale otázkou je, zda kontroly této superpotraviny stále probíhají.