Přeskočit na hlavní obsah

Elixír mládí vyroben. Testuje ho americká armáda!

Pilulka, která zpomalí stárnutí a zlepší fyzičku není již fikcí, ale realitou. Pomoct by měla i k lepší fyzické výkonnosti nebo zrychlit léčení zranění. Nyní ji testuje americká armáda.

Pilulku vyvínulo americké velitelství speciálních operací (SOCOM) a měla by zpomalit stárnutí nervové soustavy, a omladit buňky.
Klinické testy by měly být dokončeny letos.

SOCOM spolupracuje se soukromou biotechnologickou laboratoří Metro International Biochem. Námořní komandér Tim Hawkins, mluvčí SOCOM, řekl pro web Breaking Defense, že pilulka je založena na „malé molekule pro lidský výkon“. Podle něj se jedná spíše o zlepšení tělesných předpokladů, které se obvykle s věkem zhoršují. Vhodná by mohla být i pro civilisty

„V podstatě spolupracujeme s předními průmyslovými partnery a klinickými výzkumnými institucemi na vývoji nutraceutika ve formě tablet, které jsou vhodné pro nejrůznější použití. Jak pro civilisty, tak pro příslušníky armády. Výhody mohou zahrnovat zlepšení lidské výkonnosti – například zvýšení vytrvalosti nebo rychlejší zotavení ze zranění,“ dodal Hawkins.

Nutraceutikum je výrobek získaný z potravin, který kromě živin a minerálů obsahuje i zdraví prospěšné nebo léčivé látky. Příkladem nutraceutik jsou doplňky stravy, obohacené mléčné výrobky a antioxidační přísady.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Káva prospívá

Nedávný výzkum naznačuje, že vyšší konzumace kávy byla spojena s nižším rizikem IBS (syndrom dráždivého tračníku). Někteří lidé se domnívají, že káva způsobuje gastrointestinální potíže, ale potřeba jít po kávě na toaletu neznamená způsobení žaludečních potíží. 

Proč kupujete Hydrolyzát kolagenu? Chtějte pouze HYDRÁT!

Hydrolyzát kolagenu je nejhorší prohešek, za který zcela zbytečně utrácíme peníze v domnění, že omládneme a klouby budou fungovat jako za mlada. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. Vyvařené kůže, kopyta a podobné s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat.

Jedovaté Goji

Věděli jste, že plody goji obsahovaly devět let zakázaný přípravek na hubení hmyzu? Je to sice už stará záležitost, ale otázkou je, zda kontroly této superpotraviny stále probíhají.